Direct aanvragen

Omdat wij heel goed begrijpen dat je sommige zaken snel geregeld wilt hebben is hier de mogelijkheid voor het aanvragen van een aantal verzekeringen.

De reisverzekering

De reisverzekering is zo geregeld. We maken hier onderscheid tussen de aflopende reisverzekering en de doorlopende reisverzekering. Ga je namelijk wat vaker in het jaar weg voor een weekendje of een weekje tussendoor dan ben je al snel voordeliger uit met de doorlopende reisverzekering.
De annuleringsverzekering kan heel veel gedoe besparen als een reis om bepaalde redenen niet door kan gaan. 

De Globetrotter verzekering is ideaal als je voor langere tijd naar het buitenland gaat. Bijvoorbeeld voor een studie, stage, (vrijwilligers)werk, wereldreis of backpack-vakantie. Altijd verzekerd op de beste manier, zonder dat je er omkijken naar hebt. Of je nu gaat backpacken, een wereldreis maken, gaat studeren, stagelopen of werken in het buitenland. Met de globetrotter verzekering ben je maximaal 24 maanden aaneengesloten goed verzekerd. Al vanaf € 26,02 per reis!

De Doorlopende Zakenreisverzekering is de ideale verzekering voor iedereen die regelmatig op zakenreis gaat. Je kunt je als zakelijke reiziger volledig richten op het doel van de reis en erop vertrouwen dat de grootste reisverzekeraar en hulpverlener ter wereld klaar staat wanneer dat nodig is. In nood, maar ook bij minder spoedeisdende reisgerelateerde vragen.

De Eigen Risico Verzekering Autohuur is de ideale verzekering als je een auto, motor of camper huurt. Als je onderweg schade aan het voertuig hebt of het wordt gestolen, dan wordt het eigen risico dat op het gehuurde voertuit zit volledig vergoed. Ook de ingehouden borg is verzekerd. Zo voorkom je dat je voor vervelende verrassingen komt te staan en geniet je dus altijd van een onbezorgde (auto)reis. In binnen- en buitenland. 

De fietsverzekering

Net een mooie fiets gekocht?
De fietsverzekering kun je afsluiten voor uitkering bij diefstal of reparatie bij beschadiging. De keus is aan jou!
Hier is verschil voor een fietsverzekering voor 3 jaar en een doorlopende fietsverzekering.

De verschillen in de pakketten:
Standaard pakket: je fiets is verzekerd voor diefstal en juridische hulp.
Uitgebreid pakket: verzekerd zoals bij het standaard pakket maar nu is je fiets ook verzekerd voor schade. 
Compleet pakket: verzekerd als uitgebreide pakket met als extra's dat je pechhulp krijgt in heel Nederland.

Stel ons gerust uw vraag