Over ons

VeHaPe Advies is een full service dienstverlener die jou het werk en de zorg uit handen neemt bij het samenstellen van jouw verzekeringspakket of het zoeken van de beste hypotheek oplossing.

Wij vinden het elke keer weer een uitdaging om advies te geven aan jou als particulier of als ondernemer dat het best bij jou past en waar jij je goed bij voelt. 

Financiele risico's voor je in kaart brengen is waar wij mee beginnen.
Of het nu gaat om schadeverzekeringen, levensverzekeringen, zorgverzekeringen, inkomens-verzekeringen, lijfrente oplossingen, hypotheken, financieringen en sparen, wij zetten ons er voor in om voor jouw een passende oplossing te vinden.
Al sinds 1991 hebben wij de nodige expertise in huis om jou advies te geven en te ontzorgen.

De medewerkers van VeHaPe hebben hun sporen in het assurantie- en hypotheek advies ruimschoots verdiend. Inmiddels hebben we hierin meer dan 25 jaar ervaring.
Voor alle financiele vragen zijn wij jouw persoonlijk adviseur.

Wij gaan ervoor om onze klant en de daarbij horende financiele vraagstukken te kennen. Persoonlijk contact is een pre voor ons. Wij ontvangen je dan ook graag met een kopje koffie bij ons op kantoor of als dat beter uitkomt, komen we bij jou thuis of op kantoor aan tafel zitten.

VeHaPe Advies is 100% onafhankelijk en heeft geen productieafspraken met verzekeraars.
Wij werken op provisiebasis, uurtarief of met een vaste prijs. Uiteraard zijn wij gediplomeerd volgens de regels van de Wet op het Financieel Toezicht (WFT) op ieder vakgebied en beschikken wij ook over alle vergunningen die hiervoor van toepassing zijn. Voor jou is dat een waarborg voor de kwaliteit die je van ons mag verwachten. Wij zijn aangesloten bij het Klachteninstituut Financiele Dienstverlening (KiFiD). Als je ontevreden bent over ons of de verzekeraars waarmee wij samenwerken, zal deze onafhankelijke stichting jouw klacht beoordelen. Wij conformeren ons aan de uitspraak.

Maak een afspraak met ons

Stel ons gerust uw vraag